Balance Habana Brown & Abanilla Black

Balance Habana Brown

De visie van de firma Balance blijft toekomstgericht, ze blijven doorgaan. Ze blijven positief en gemotiveerd doorwerken aan hun producten. Vandaar dat ze continu bezig blijven met het ontwikkelen van hun productengamma.

Habana Brown
Nieuw in het Balance programma is de exclusieve marmersoort . Habana is een marmersoort met een hele levendige structuur en heeft een warme, diepbruine kleur. De steensoort werd eeuwen geleden al gebruikt in zeer luxe, Moorse badhuizen in de omgeving van Grenada.

Balance Habana Brown

Zie daar de link met de Balance producten, zij passen Habana weer toe in de luxe en moderne badkamer.

Abanilla Black
De 2e marmersoort die wij graag aan U voorstellen is het diepzwarte marmersoort Abanilla Black. Abanilla is een hele mooie, diepzwarte steensoort met slechts een enkel, subtiel, fijn wit adertje heeft. De matte afwerking geeft het geheel een extra luxe uitstraling.

Abanilla Black douchebak met rooster

Abanilla wordt gevonden in Noord-Spanje en is in het verleden veel gebruikt voor historische monumenten en kathedralen.

Onderhoud

De beide marmersoorten Habana-Brown en Abanilla-Black worden water en vuilafstotend geïmpregneerd geleverd. Normaal onderhoud is met water en zachte zeep.

Verder regelmatig impregneren met een geschikt onderhoudsmiddel. Minimaal 1x per jaar, maar bij intensief gebruik kunt u dit meerdere malen per jaar doen.

Bron: Balance


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags