Balance Code-X

Balance Code X CRS & Freedom 9580

Grote glazen panelen met RVS beslag als doucheafscheiding en subtiele, bijna zwevende wastafels.


De nieuwe Code-X wastafel serie van Balance is een uitgesproken design serie gemaakt van cristalplant composiet op een inox frame. De Code-X serie heeft een strak en modern uiterlijk.

De wastafel is slechts 35 mm dik maar door het speciale afvoerrooster spettert het nauwelijks. De Code-X serie is “in eigen huis” ontwikkeld door de Balance Design Studio.

De bijbehorende douchewanden en douchebakken zijn geproduceerd uit dezelfde materialen. De royale douchebakken van cristalplant zijn verkrijgbaar in 110, 130 en 150 cm breed evenals de bijbehorende douchewanden uit de Inox Project collectie.

Het systeem is plaatsbesparend omdat een vaste glasplaat praktisch geen ruimte inneemt. De douchebak kan vlak in de vloer worden ingebouwd waardoor een “barrièrevrije” instap ontstaat.

Balance Crystalplant douchevloer

Doordat het beslag van de douchewand, het frame en de kranen van de wastafel allen van roestvaststaal (316) zijn gemaakt en ook de wastafels en douchebak van het zelfde materiaal creëert dit rust en harmonie in de badkamer.

De Inox Project doucheafscheidingen van Balance zijn in veel uitvoeringen leverbaar, zoals hoekopstellingen, vrijstaande scheidingswanden en inloopdouches in vele varianten.

Balance Code X CSS + EL-Touch

Materiaal
Het beslag van de Inox Project douchewandenserie is gemaakt van massief RVS (316). De glaspanelen zijn van 8 mm gehard veiligheidsglas en zijn in vele nieuwe glaskleuren beschikbaar zoals het chique Deep Black of het glas is uitgevoerd met een matte zandstraalbaan.

De wastafels uit de Code-X serie zijn gemaakt van het cristalplant composiet en het wastafelframe van RVS.

De douchebak is gemaakt van cristalplant.

De uitstraling van de complete compositie is minimalistisch en tijdloos en past dus naadloos in de moderne badkamer.

Bron: Balance


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags