Badkamer toekomstproof

Badkamer toekomstproof (afgebeeld: bad sundeck)

Om zolang mogelijk van een badkamer te kunnen genieten is het belangrijk om deze ruimte “toekomstproof” in te richten. Comfort is niet afhankelijk van leeftijd, maar senioren hebben ten opzichte van jongeren meer behoefte aan veiligheid in huis.

Duravit biedt tal van badkamerproducten die hierop inspelen en slimme oplossingen bieden.

Badkamer toekomstproof (afgebeeld: Duraplan)

Lang zelfstandig douchen
Vlakke douchebakken bieden maximale bewegingsvrijheid en zijn ook met een rolstoel toegankelijk. In combinatie met de douchewand OpenSpace, die zich volledig tegen de wand laat wegklappen, ontstaat er extra comfort. Douchebakken met de afmetingen tot 180 x 190 cm nodigen uit voor royaal douchen.

Alle douchebakken zijn bovendien met een beschermende “antislip“ laag verkrijgbaar en zorgen zo, volgens de DIN-standaard 51097, voor meer veiligheid.

Kleine wasjes
Consoles met opzetwasbakken bieden beenruimte om de wasplek ook zittend gemakkelijk te benutten. Bijzonder vlakke wastafelmodellen, zoals de hoge wastafel Vero met 13 cm hoge rand, kunnen met rolstoel gebruikt worden.

Badkamer toekomstproof (Afgebeeld: SensoWash)

Meer veiligheid
De douche-WC SensoWash heeft een speciaal, extra LED-nachtlampje dat in het donker voor de juiste oriëntatie en veiligheid zorgt, zonder de nachtrust van het lichaam te onderbreken.

Badkamer toekomstproof (Afgebeeld: X-Large met Vero)

Badplezier op maat
De ligbaden van Duravit kenmerken zich door royale afmetingen en ergonomische vormgeving en de comfortabele 30°hoek voor de rug. Een zacht nekkussen verbetert het ligcomfort. Het Sundeck ligbad wordt eenvoudig veranderd van een zachte ligbank naar een (half opengevouwen) zitbank, bijvoorbeeld voor een voetbad.

Universele afdekkussens creëren ook bij andere modellen praktische zit- en ligplaatsen.

Bron: Duravit


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags