Badkamer Design Awards 2010

Badkamer design awards Rotterdam stroom studio11

Tot 15 oktober aanstaande kunnen ontwerpers, opdrachtgevers en installatiebedrijven inschrijven voor de Badkamer Design Awards, die in februari 2010 voor de achtste keer worden uitgereikt.


De Badkamer Design Award is een tweejaarlijkse prijs voor goed ontworpen en gerealiseerde badkamers in Nederland met als doel het ontwerp en de inrichting van badkamers te stimuleren en onder de aandacht te brengen van zowel de vakwereld als een groot publiek.

Via de website www.badkamerdesignawards.nl of door middel van het aanvragen van een aanmeldingsbrochure kan worden ingeschreven in twee categorieën: HOME en HOTEL.

Voor de categorie HOME kunnen badkamers worden ingezonden die gerealiseerd zijn na 1 oktober 2007, inzendingen in de categorie HOTELS dienen na 2002 te zijn uitgevoerd.

De inzendingen zullen in het najaar door een onafhankelijke jury van deskundigen worden beoordeeld op kwaliteit van het totaalconcept, functionele eigenschappen, originaliteit van het ontwerp, ergonomische- en comfortaspecten, materiaalkeuze en -toepassing en onderhouds- en hygiënische aspecten.

Badkamer Design Awards Delft

De winnende ontwerpers van de Badkamer Design Awards 2010 ontvangen een geldbedrag van € 10.000,-. Opdrachtgever, installatiebedrijf en eventuele aannemer ontvangen een oorkonde en een trofee.

De genomineerde en winnende badkamers worden in het voorjaar van 2010 gepresenteerd op een locatie in Nederland in de vorm van een expositie danwel een foto-overzicht of audio visuele presentatie.

Kijk voor meer informatie en de aanmeldingsbrochure op www.badkamerdesignawards.nl of neem contact op met Gerlies Mineur, telefoon 010-8501212 of per email bda@badkamerdesignawards.nl.

Op de website is ook een overzicht te zien van alle genomineerde en winnende badkamers vanaf de eerste editie van de Badkamer Design Awards in 1996.

Bron: www.badkamerdesignawards.nl


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags