Baden in Holland

baden.gifOp zoek naar een nieuwe items voor in de badkamer?
Of wil u binnenkort de hele badkamer aanpakken en wilt u weten wat er allemaal te koop is op badkamergebied? Plan dan alvast voor zaterdag 16 of zondag 17 februari a.s. een bezoek aan ‘Baden in Holland’.

Op de Baden in Holland beurs vindt u de nieuwste trends en designs op badkamergebied. Een prima gelegenheid dus om inspiratie op te doen voor uw nieuwe badkamer.
Alle grote merken zijn vertegenwoordigd en tonen u graag hun assortiment, noviteiten en mogelijkheden.
Creaties van o.a. topontwerpers als [avatar:https://www.sanigids.nl/wp-content/ontwerpers/starck.gif]Phillipe Starck[/avatar] (o.a. Hansgrohe Axor kranen en Duravit sanitair en baden) en
[avatar:https://www.sanigids.nl/wp-content/ontwerpers/citterio.gif]Antonio Citterio[/avatar] (o.a. Hansgrohe Axor kranen) zullen ook te zien zijn.

Buiten de vele bezigheden kan u ook uw nieuwe droombadkamer op schaal laten schetsen, bij De Ontwerpfabriek zitten ontwerpers klaar om schetsen te maken voor uw droombadkamer.

Vergeet dan niet de maten van uw badkamer op en mee te nemen.

Baden in Holland vindt plaats op zaterdag 16 en zondag 17 februari a.s. in de Jaarbeurs te Utrecht.
Openingstijden: zaterdag van 9.30 uur tot 18.00 uur en zondag van 9.30 uur tot 17.00 uur. De schade bedraagt 12 euro pp (tot 12 jaar oud gratis).


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags