Axor Starck ShowerCollection

Axor Starck ShowerCollection

Nog meer vrijheid van indeling voor de individuele badkamer.

Thermostaatmodule
De Axor Starck ShowerCollection is het allesomvattende doucheconcept van Axor, ontwikkelt in samenwerking met de bekende designer Philippe Starck.

De nieuwe en zeer praktische toevoeging aan de Axor Starck ShowerCollection is de losse thermostaatmodule. Deze module laat zich, net als de andere producten uit deze bijzondere collectie, eindeloos combineren en inzetten, zowel in de doucheruimte als bij het bad.

De losse thermostaatmodule heeft een hoge doorstroomcapaciteit, waardoor hij zeer geschikt is voor gebruik bij grote hoofddouches.

Axor Starck ShowerCollection

12 x 12 cm
Het design komt met haar rechtlijnige design van 12 x 12 cm geheel overeen met de andere producten uit de Axor Starck ShowerCollection, zoals de douche-, thermostaat- licht-, of speakermodule.

De losse thermostaatmodule is de kleinste inbouwthermostaat uit het Hansgrohe en Axor assortiment en heeft daarom zijn eigen bijhorende inbouwdeel. Een aparte stopkraan is altijd benodigd en dienst apart bijbesteld te worden.

Individuele wensen
De badkamer verandert, van de functionele wasruimte naar een wellnessruimte voor lichaam, geest en ziel. Mensen brengen hier meer tijd door om te ontspannen en tot rust te komen.

Hierdoor is de badkamer een elementair onderdeel van het individuele wonen geworden. Voor het realiseren van de individuele wensen in deze specifieke woonruimte is de Axor Starck ShowerCollection bij uitstek geschikt.

Bron: Axor


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags