Axor Citterio M toiletkraan maakt collectie compleet

De collectie Axor Citterio M, door Antonio Citterio en Axor gepresenteerd in november 2007, is één van de meest succesvolle Axor collecties. Het dynamische design en de vele oplossingen voor de individuele badkamer maken de collectie geliefd bij menig badkamerontwerper.

In juli 2010 wordt een nieuw product aan het brede assortiment toegevoegd: de toiletkraan voor koud water. De slanke toiletkraan met sierlijke greep past op vrijwel alle wastafels. Samen met de speelse uitloop, leidt dit tot een dynamisch uitziende kraan.

“De grote stad”
Antonio Citterio liet zich voor zijn collectie Axor Citterio M door het leven van alledag in de grote stad inspireren: “Mensen wonen graag weer in de stad, de stad als levensruimte is weer hip geworden.

Het leven in de stad is druk en veelzijdig. De woonruimte is het rustpunt in dit drukke leven”.

Tot in de kleinste details
Bij Axor Citterio M is duidelijk de handtekening van de Italiaanse ontwerper te zien: tot in de kleinste details uitgevoerde en doordachte vormgeving, waarbij zachte rondingen en rechte vlakken nauw met elkaar verbonden zijn.

Antonio Citterio: “Vandaag de dag zijn het minimalisme, eenvoud en technologie die samen de esthetische som vormen, die wij als schoonheid herkennen”.

Bron: Axor


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags