Artweger Twinline 2 met Vogel & Noot decor

In geen andere ruimte van de woning worden zoveel verschillende functionaliteiten met elkaar verbonden als in de badkamer.

Alles komt samen als de separate elementen harmonieus op elkaar zijn afgestemd zoals de badbekleding van de TWINLINE 2, die perfect past bij de designradiatoren van Vogel & Noot.

De TWINLINE 2 is als ligbad met geïntegreerde douche al een blikvanger in de badkamer. Extra accenten ontstaan door verschillende mogelijkheden in badbekleding van de geliefde bad-douche-combinatie.

Puristen & individualisten
Puristen kiezen voor de badbekleding met glaselementen in bordeaux, antraciet of wit. Individualisten hebben daarentegen de mogelijkheid om de glasbekleding van hun TWINLINE 2 met persoonlijke motieven te bedrukken.

Voor wie van hoogglans houdt, is er de combinatie van de Artweger TWINLINE 2 met de radiatoren van Vogel & Noot. Hierbij wordt een techniek uit de auto-industrie in de badkamer toegepast.

Perfecte combinatie
De bekleding van de TWINLINE 2 wordt met een metaaloppervlak uitgerust en in een het multilayer proces gelakt in exact dezelfde kleur als de radiatoren van Vogel & Noot. Zo ontstaat een perfecte combinatie die gegarandeerd opvalt.

Bron: Artweger


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags