Artweger Twinline 2: Het ligbad van de toekomst

In 2010 brengt Artweger nieuwe modellen van de Twinline serie op markt, Twinline 2.

Met deze nieuwe modellen gaat Artweger nog consequenter in de richting van een comfortabel ligbad met een geïntegreerde, volwaardige doucheplek voor kleine badkamers.

Succes Twinline
In 2006 schiep Artweger met de introductie van de Twinline een nieuwe productcategorie: de eerste volwaardige combinatie van ligbad en douche.

De grote belangstelling voor deze nieuwe comfortoplossing voor de badkamer leidde tot een permanente doorontwikkeling en completering van het Twinline-assortiment, onlangs zelfs uitgebreid met een whirlpool-systeem.

Twinline 2
In 2010 introduceert Artweger een extra productserie van Twinline de Twinline 2. Dit is het toekomstgeoriënteerde alternatief voor traditionele bad- of doucheoplossingen.

Door de rechtlijnige badvorm en de geïntegreerde, rechte douchedeur is de ruimtebehoefte van het ligbad aangepast. Zo is het gemakkelijk om een oud ligbad voor een nieuwe Twinline om te wisselen.

Een ligbad dat duidelijk meer te bieden heeft, de geïntegreerde douchedeur opent naar binnen en belooft een gemakkelijk, bijna vlakke toegang tot het douche- en badgedeelte.

Een slim mechanisch sluitsysteem verbindt watertoevoer met deursluiting en verhindert daardoor een plotseling openen van de deur bij het vullen en baden.

Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding
Dit combi bad combineert een volwaardige douche en een comfortabel ligbad in één product en verwezenlijkt vandaag al de toekomst van het ligbad.

Ze overtuigt ook door een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding in vergelijking met traditionele douche- en badoplossingen.

Twinline 2 is verkrijgbaar in 3 maten, 160×75, 170×75 en 180×80 cm. De mantels zijn naar keuze betegelbaar of uitgevoerd in wit kunststof. Ook is er keuze uit meerdere kleuren glasoppervlakken.

Bron: Artweger


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags