Artweger Highline Nieuw: transparante verschijning

Glas verovert de badkamer. Bijna onzichtbaar wordt de doucheplek gescheiden van het droge zone in de badkamer.

Beslag, scharnieren en profielen kenmerken tegenwoordig het karakter van een design douche – met stijl en elegantie, zoals de Highline Nieuw van Artweger.

Het is een vleugje magie wat de Highline Nieuw omringt. De grepen en scharnieren lijken gewichtloos boven het glas zweven. Deze optische misleiding wordt gecreëerd door een unieke materiaalmix en de uitstekende lijmtechnieken van Artweger.

De zijvlakken van de scharnieren en grepen zijn uit transparant kunststof gemaakt , hierdoor ogen de elementen aan de zijkant als van glas. Scharnier- en greepfronten zijn in de kleuren wit of chroom verkrijgbaar.

Bijzonder vlak
Dankzij de lijmtechniek zijn de scharnieren bijzonder vlak. Het effect is indrukwekkend: grepen en scharnieren ogen zo zacht en licht, alsof zij helemaal niet met het glas van de douchewand zijn verbonden en boven het glas zweven. Het design van de scharnieren en de deurgreep onderstreept deze gewichtloosheid.

De binnenkant van de grepen is ook zacht en gelijktijdig van een antislip materiaal gemaakt en schenkt de gebruiker op deze manier nog meer comfort. Geheel volgens persoonlijke smaak zijn ze als vierkante of als staafgreep verkrijgbaar.

Slank en elegant
Karakteristiek voor de Highline Nieuw zijn de bijzonder slank uitgevoerde wand aansluitprofielen, die de elegantie van de douche onderstrepen.

De voormontage, een verstelbereik van 20 mm, de in hoogte verstelbare vloerbevestigingelementen en een speciaal druppelprofiel bij vlakke inbouw vergemakkelijken een precieze montage van deze exclusieve douche.

De bijzondere standaardhoogte van 204 cm en de speciale scharnieren maken een barrièrevrije inbouw van de Highline Nieuw zeer eenvoudig.

Gemakkelijk schoon te houden
Praktisch, en daarom bij consumenten zeer geliefd, zijn de ‘blinde’ siliconen voegen. Samen met de Artweger lijmtechniek en de optionele ART-CLEAN glasveredeling zorgen zij ervoor dat de Highline Nieuw bijzonder gemakkelijk schoon te houden is.

Bron: Artweger


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags