Artweger Body & Soul

Artweger Body & Soul

De nieuwe Body & Soul stoomdouche van Artweger bevat tal van technische details.

Samen met internationaal gerenommeerde industriële ontwerpers van gp designpartners ontwierp Artweger het design. Doordachte techniek is gecombineerd met optische elegantie.

Opvallende elementen zijn het zitje en de stoombox. Het zitje heeft een aangenaam oppervlak en is leverbaar in twee varianten, een éénpersoons zitje met rugleuning of een 2-persoonsbankje met doorlopende rugleuning.

Bij het naar beneden klappen van het zitje zorgt een speciaal mechanisme voor een zachte landing. Zitting en stoombox zijn verkrijgbaar in drie actuele kleuren: zand, bordeaux en antraciet.

Het hoofdbestanddeel van de nieuwe Body & Soul is de krachtige stoombox. In korte tijd zorgt de sensor gestuurde generator voor een gelijkmatige stoomverdeling in de cabine. De ingebouwde aromabox laat de geuren van kruiden of oliën volledig tot hun recht komen.

Bijzonder is dat de aromabox ook tijdens het stoombad bediend kan worden. De stoombox is ook los leverbaar.

Artweger Body & Soul

Het (maatwerk)-koepeldak van de Artweger Body & Soul bevat een aantal details die het douchen tot een werkelijk genot maken. In de koepel is plaats voor een geïntegreerde regendouche, onzichtbare luidsprekers en de modernste LED-verlichtingstechniek.

De bediening van muziek, stoom en verlichting werkt via een afstandsbediening. De fraaie (dubbelzijdige) afstandsbediening wordt automatisch opgeladen op de houder. De stoombox geeft, door middel van aflopende LED’s, automatisch aan wanneer er gereinigd dient te worden.

Een gepatenteerd koelsysteem zorgt tevens voor de koeling van verschillende geïntegreerde componenten.

 Artweger Body & Soul

Door de geïntegreerde muziekinstallatie met ingebouwde radio kan iedereen genieten van zijn MP3 of Ipod, Body & Soul biedt altijd de passende aansluiting.

De nieuwe Body & Soul biedt traploos verstelbare lichtstemmingen, in totaal 7 kleuren. De overgang van de verschillende lichtkleuren zijn natuurlijk en zacht vloeiend.

 Artweger Body & Soul

Er is keuze uit diverse modellen voor plaatsing in een nis of in een hoek: rechthoek, vierkant, kwartrond, geheel vlak op de vloer gemonteerd of op een douchebak.

De hoogte is standaard 204 cm. De bevestigingselementen zijn op de glazen buitenzijde gelijmd, waardoor de cabine van binnen zeer gemakkelijk schoon te maken is.

Bron: www.artweger.com

Prijs-en dealerinformatie kunt u opvragen via het onderstaande formulier:

captcha
Graag de veiligheidscode invullen in het onderstaande veld.

Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags