AquaSound waterdichte TV’s

AquaSound 17 inch

AquaSound heeft na de introductie in 2008 van de waterdichte opbouw TV’s niet stilgezeten.

Het programma waterdichte TV’s is dermate uitgebreid dat AquaSound zich “de marktleider” in dit segment mag noemen als het gaat om produkt diversiteit.

U kende natuurlijk al de waterdichte opbouw TV’s (bedraad, maar ook draadloos). Nu is daar een lijn waterdichte inbouw TV’s aan toegevoegd. Strak vormgegeven en geheel geïntegreerd in de muur.

Daarnaast komt er een waterdichte portable TV op de markt. Een wel heel gelikte draagbare TV, met ingebouwde accu. Voor in bad of in de tuin.

Als klap op de vuurpijl is er ook een 32” en 42” waterdichte profesional TV op de markt die sinds oktober 2008 leverbaar is. De hierboven genoemde modellen zijn onder te verdelen in de volgende categorien:

TV: Waterdicht & Portable.

Deze waterdichte TV ziet er niet alleen heel gelikt uit, maar is ook zeer draagbaar te noemen. Zo installeert u deze 10” TV eenvoudig in de badkamer, maar ook buiten op uw veranda of bij uw zwembad of hottub. Maar ook op uw boot.

Het topmodel heeft een ingebouwde DVB-T freeview tuner. Hiermee kunt u de digitale TV uitzendingen ontvangen die “free to air” worden uitgezonden. Natuurlijk kunt u deze TV ook aansluiten op de centrale antenne.

Geen opzichtig apparaat, maar compact, zeer gedistingeerd en heel praktisch.

AquaSound 10 inch

TV: Waterdicht & Opbouw.

Een 17” waterdichte TV, die z’n plaats eenvoudig vindt in de badkamer. Met de meegeleverde wandsteun, plaatst u deze TV in een handomdraai. Prik de 12 Volt voeding en een coaxkabel in de TV en u bent klaar.

Klaar om te genieten van een film of het nieuws, terwijl u in bad ligt of onder de douche staat. Naast een standaard wandsteun is er een draaibare wand of staande
steun.

Zo plaatst u de TV buiten tegen een buitenspa of bij uw tuinset. En maakt u zich vooral geen zorgen als de TV onverhoopt in het badwater valt. De TV’s zijn ongevoelig voor vocht en water.

Ze hebben zelfs het predikaat IPX6.

AquaSound 17 inch

TV: Waterdicht & Draadloos.

Een 17” waterdichte draadloze TV, die u nagenoeg overal kunt plaatsen in en om het huis, zelfs als er geen coaxkabel in de buurt is, zoals in de badkamer.

De antennekabel, DVD-speler of andere audiobron koppelt u aan de zender. De TV en zender bouwen (draadloos) een verbinding met elkaar op.

Zo kunt u gemakkelijk in de badkamer of buiten, onder uw veranda, TV kijken. Alleen een stroompunt voor de 12 Volt voeding is voldoende.

Hoe makkelijk wilt u het hebben. De TV hangt u snel en eenvoudig op met de meegeleverde wandsteun. Daarnaast is er een draaibare wand of staande steun.

Zo plaatst u de TV buiten tegen een buitenspa of op uw terras. En maakt u zich vooral geen zorgen als de TV onverhoopt in het badwater valt of flink nat wordt.

De TV’s zijn ongevoelig voor vocht en water. Ze hebben zelfs het predikaat IPX6.

AquaSound 17 inch opbouw draadloos

TV: Waterdicht & Inbouw.

Een waterdichte TV welke geheel in de wand van uw badkamer geïntegreerd wordt. Dat is pas strak en minimalistisch. De inbouw TV’s (17” breedbeeld) worden geleverd met backbox en 2 losse speakers.

Prik de 12 Volt voeding en een coaxkabel in de TV, speakers in het plafond en u bent klaar. Klaar om te genieten van een film of het nieuws, terwijl u in bad ligt of onder de douche staat. Zo plaatst u de TV buiten tegen een buitenspa of bij uw tuinset.

En maakt u zich vooral geen zorgen als de TV onverhoopt in het badwater valt. De TV’s zijn ongevoelig voor vocht en water. Ze hebben zelfs het predikaat IPX6.

AquaSound 17 inch inbouw

TV: Waterdicht & Professional.

Professioneel, voor evenementen (indoor & outdoor) waar alleen het beste goed genoeg is. Een HD ready 32” en 42” monitor/TV met vele professionele aansluitingen (zoals: HDMI, SCART, VGA, Component, etc).

Het topmodel uit deze serie heeft ook nog eens een Thermo-Control systeem. Dus ook bij –20°C doet deze monitor/TV nog steeds z’n werk. Maar ook extreme hitte
(tot +50°C) is geen enkel probleem.

De Thermo-Control houdt deze monitoren/TV’s op de ideale temperatuur. Deze monitoren kunnen ook geplaatst worden bij uw zwembad, want waarom zou u
genoegen nemen met minder. Optioneel zijn externe speakers en een anti-diefstal bracket leverbaar.

AquaSound 32 inch professional

Bron: Aquasound


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags