AquaCell Waterontharder

AquaCell Waterontharder

Hard leidingwater is de oorzaak van kalkafzetting op sanitair, keramiek, leidingen en chroom. Door het gebruik van een AquaCell waterontharder zijn deze problemen verleden tijd.

AquaCell
De aanwezigheid van kalk in ons leidingwater heeft een zeer nadelig effect op vrijwel alle elementen waarmee het water in aanraking komt.

De firma Aquacombi heeft om deze kalkaanslag te voorkomen de AquaCell ontwikkeld.

Duurzaamheid en milieu
Het zijn belangrijke thema’s tegenwoordig: duurzaamheid en milieu. Met de waterontharder kunt u er echt iets aan doen.

Agressieve schoonmaakmiddelen, antikalk, en zeepproducten komen via de afvoer in het milieu terecht. Dit is een directe belasting, maar ook een indirecte; waterzuiveringinstallaties hebben veel energie nodig om dit water te zuiveren.

Hard of zacht water water maakt een groot verschil. Door in uw woning de kalkvormende deeltjes uit het water te halen gebruikt u minder waspoeder. Bij een waterhardheid van 10 dH* verspilt u al 1.8 kg waspoeder per m3 water.

Energie besparen
Kalk heeft zeer isolerende eigenschappen en zorgt daardoor voor rendementsverlies. Een gezin van 4 personen kan met het ontharden van water, € 120,- besparen op energiekosten.

Badkamer, douches en keuken kalkvrij
Er zijn geen kalkvormende deeltjes meer aanwezig in zacht water, dus geen kalkstrepen meer op ramen, bestek, glaswerk en servies. Bij het wassen van de auto of de ramen kan het zemen achterwege blijven.

Zachte huid zonder problemen
Zacht water heeft, anders dan hard water, een laag niveau aan zouten, zoals calcium en magnesium die de huid irriteren.

Door een lage waterhardheid wordt er minder zeep gebruikt voor het wassen van kleding, dit draagt ook bij aan een irritatievrije huid.

Bron: AquaCell


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags