Aqua Jewels: de vierkante Easy Drain

De bedenkers van de elegante badkameroplossing Easy Drain, hebben bedacht dat het tijd is om het alom bekende doucheputjes ook te voorzien van het baanbrekend innovatieve TAF systeem (Tile Adjustable Frame).

De in hoogte verstelbare roosters die perfect aansluiten op uw badkamervloer, staan garant voor de afvoer van al het douchewater, waardoor waterdichtheid is gegarandeerd.

Geïnspireerd door onze Easy Drain Collectie hebben we een vijftal Aqua Jewels ontwikkeld die door de geringe inbouwhoogte zowel geschikt zijn voor nieuwbouw als renovatie.

De Aqua Jewel serie bestaat uit vijf vormen:
Quattro, Linea, Linea Design, Linea XS en Delta.

QUATTRO
De Serie QUATTRO is leverbaar in de maten 10×10, 15×15 en 20×20. U heeft de mogelijkheid om dit waterjuweeltje uit te voeren met glanzend of mat zwart, wit of groen glas.

Tevens is QUATTRO leverbaar met een ZERO PLUS of TEGEL rooster. Aan de onderkant vindt u het bejubelde MULTI systeem, oftewel inkortbaar en draaibaar met een horizontale of verticale afvoermogelijkheid.

LINEA
LINEA is een kleine Easy Drain met zijn lengte van 30 of 40 centimeter. Te plaatsen in de vrije doucheruimte. Dit fraai staaltje design is leverbaar met glanzend zwart, wit of groen glas en ZERO PLUS of TEGEL inleg.

U heeft daarnaast de keuze uit een 30 of 40 millimeter waterslot. Deze bevinden zich in een geheel RVS sifonhuis, bekend van het Easy Drain model COMPACT.

LINEA DESIGN
LINEA DESIGN gaat zelfs verder dan dit alles en biedt u de mogelijkheid om alle bovengenoemde roostervarianten te voorzien van een zeer fraai afgewerkt framewerk.

LINEA XS
LINEA XS beheerst de kunst van het weglaten. Minimalisme in optima forma. De breedte bedraagt slechts 35 millimeter! Verkrijgbaar in lengtes van 20, 30 en 40 centimeter en kunnen voorzien worden van een ZERO PLUS geborsteld of verchroomd rooster.

LINEA XS wordt geleverd met een speciaal voor dit extreem smal model ontwikkeld sifonhuis. Met 0,70 L/s is zijn afvoercapaciteit een klein wonder.

DELTA
Model DELTA zat reeds in de Easy Drain Collectie maar wordt nu uitgevoerd met het TAF systeem. Dit guitig driehoeksmodel wordt exact in de hoek van de badkamer geplaatst en is met 0,63 L/s een echte watervreter. Uit te voeren met een ZERO PLUS inleg of verkrijgbaar in de TEGEL variant.

Alle Aqua Jewels worden compleet geleverd met rondom, fabrieksmatig aangebracht waterdicht doek. Nog meer zekerheid en de herkenbare Easy Drain kwaliteit.

Bron: Easy Drain


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags