Axor Citterio M

antonio-citteriobdkmr.jpgOp de beurs ‘Baden in Holland’ en de VSK beurs zal één van de noviteiten van Hangrohe Axor de nieuwe kranen serie Axor Citterio M zijn. Mocht u de kranen in het echt willen zien en de sfeer die deze die deze nieuwe lijn met zich meebrengt echt willen proeven dan kan dat bij de stand van Hansgrohe (C086) in hal 7.

Door winkelstraten slenteren, een museum bezoeken, genieten van een espresso op de Piazza. Het actieve, roerende leven tussen kantoor, café en thuis… Milaan, de hoofdstad van Lombardije, is ook de hoofdstad van de kunst, mode en design. En het is de geboorteplaats van [avatar:https://www.sanigids.nl/wp-content/ontwerpers/citterio.gif]Antonio Citterio[/avatar].

De internationaal gerenommeerde designer en architect heeft voor Axor eerder de collectie Axor Citterio ontworpen. nu presenteert Axor zijn nieuwste werk: Axor Citterio M. Een complete badkamercollectie, geïnspireerd door het moderne leven in de grote stad. M van modern, metropol, Milaan.
antonio-citterio-wst.jpgantonio-citteriobdrnd.jpg

antonio-citteriobdkr.jpgantonio-citteriohfddch.jpgOpvallend slank zijn de vormen, elegant is de impressie van de collectie.
Wellicht door dit design past de Axor Citterio M zo eenvoudig bij verschillende badkamerinrichtingen en lifestyles.

Op deze wijze demonstreert Axor Citterio M ook het onderscheid tussen modieus en modern, tussen tijdelijk en tijdloos.

Axor Citterio M is vanaf januari 2008 verkrijgbaar.

Aldus Axor
(Foto’s: Hansgrohe Axor)


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags