Alke Nieuws 2009

Alke Square Stone

Naar jaarlijkse gewoonte pakt Alke uit met een aantal nieuwe badmeubellijnen.

Ook dit jaar slaagt Alke er in om te verrassen. Maar liefst vier compleet nieuwe badkamerlijnen worden aan het assortiment toegevoegd: Lunate, Flush45, Smooth en Square-Stone. Daarnaast werden enkele verrassende vernieuwingen doorgevoerd in de succesreeksen Madisson en Quadro-Farm.

Begin dit jaar stelde Alke haar nieuwe Square Stone-line voor (foto boven): een budgetvriendelijk en comfortabel badmeubelconcept voorzien van een prachtig natuurstenen wastafelblad!

Wastafel én waskommen zijn uit één en dezelfde massieve blok natuursteen gehouwen, wat werkelijk een exquis resultaat oplevert. Deze unieke lijn is verkrijgbaar vanaf een breedte van 60 cm en in verschillende maatvoeringen leverbaar tot een breedte van 120 cm (2 waskommen)!

Let ook op de erg praktische, met massief beuken lade-indelingen ingerichte binnenlade. De Square-line is standaard in 7 actuele kleuren leverbaar (mat gelakt wit, hoogglans wit, basalt grijs en 4 prachtige houtdecors).

Alke Lunate

Lunate is een verfijnde meubellijn met ruimtebesparende gebogen vormen. De riante lades zorgen voor een ongezien opbergcomfort. Een extra-dun in mineraalmarmer gegoten wastafelblad is voorzien van één of twee naadloos geïntegreerde waskommen.

Lunate is leverbaar op een breedte van 70, 105, 120 en 140 cm in maar liefst 7 actuele kleuren (mat gelakt wit, hoogglans wit, basalt grijs en 4 prachtige houtdecors).

Alke Smooth

Was-, spiegel- én opbergcomfort integreren in een kleine bad- of slaapruimte is perfect mogelijk met de nieuwe Smooth -badmeubellijn van Alke! En dit op een breedte van slechts 50 en een diepte van 39 cm. Dit greeploze meubel is verkrijgbaar in de kleuren mat wit, hoogglans wit en basalt grijs.

Alke Flush

Flush is een kwalitatief en compact toiletmeubel voorzien van een mineraalmarmeren wastafel met geïntegreerd zeepvlak én een vrijhangende spiegel met design TL-verlichting.

De draaideur opent zich door middel van een push-open systeem (greeploos). Het meubeltje heeft genoeg aan een breedte van 45 en een diepte
van 25 cm. Verkrijgbaar in de kleuren mat wit, hoogglans wit en basalt grijs.

Alke Madisson

De Madisson -serie is voor ALKE een topper in het luxe-segment. De minimale vormen accentueren het spel van horizontale lijnen die hun robuuste elegantie prijsgeven.

In de zijkant van het wastafelblad vind je twee subtiel ingewerkte en verchroomde handdoekdragers: op en top design vervat in een tijdloze dimensie. Madissonis verkrijgbaar in mat wit en basalt grijs (gelakt) alsook in 4 houttinten. Maatvoering: van 80 tot 260 cm (op maat leverbaar).

Alke Quadro Farm

Quadro Farm
brengt de warme cottage-stijl in de badruimte. De compleet in denver eiken uitgevoerde onderbouwkasten zijn voorzien van praktische lades én met massieve beuken lade-indelingen uitgeruste binnenlades. Maatvoeringen: 80, 100, 120 en 140 cm.

Bron: Alke


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags