Alape X.plicit

Alape X.plicit

Met de rechthoekige Xplicit breidt Alape zijn aanbod van veelvoudig combineerbare componenten uit met nog meer inbouwwaskommen, opzetwaskommen en wastafels.

Tegelijk is het een duidelijk statement van puristisch design. Deze nieuwe lijn maakt optimaal gebruik van de voordelen van geglazuurd staal.

Hiermee wordt individuele vormgeving van het wastafelmeubel mogelijk op het hoogste technische niveau.

Alape X.plicit

Met de nieuwe rechthoekige waskom X.plicit kunnen verschillende architectonische ruimteconcepten worden ondersteund. X.plicit staat voor bewuste elegantie in de badkamer. De royale vorm benadrukt de functionele aspecten.

Alape X.plicit

Dankzij de talrijke varianten en combinaties van verschillende hoogten krijgen ontwerpers en gebruikers alle vrijheid voor een individuele vormgeving.

Alape X.plicit

De nieuwe lijn X.plicit bestaat uit 6 inbouwwaskommen, 2 opzetwaskommen en 6 wastafels, die het veelzijdige componentensysteem van Alape perfect aanvullen.

Met de geringe hoogte van de waskommen lijken de wastafels heel licht.

Ze zijn beschikbaar in twee breedten: met centraal geplaatste waskom (700 mm) en asymmetrisch geplaatste waskom (1.000 mm). De X.plicit-waskom is nauwelijks 65 mm hoog.

Alape X.plicit

Een extra variant past in de trend van extreem vlakke constructies: met hun binnenhoogte van slechts 22 mm en sobere esthetiek zien deze waskommen er bijzonder eigentijds uit.

Alape X.plicit

De X.plicit-producten zijn gemaakt van een eendelig, wit geglazuurd, stalen element. Het materiaal is uiterst duurzaam, sterk, slag- en krasvast, hygiënisch en schitterend van kleur.

De fabricage combineert de precisie van moderne productieprocessen met de ervaring en nauwkeurigheid van fijn ambachtelijk werk.

Bron: Alape


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags