Alape Inside

Alape Inside

Met de nieuwe lijnen Inside.S en Inside.F bewijst Alape nogmaals zijn innovatiekracht en de voordelen van geglazuurd staal.

Dankzij dit materiaal konden voor het eerst wastafelmeubelen met constructieve holle ruimten worden ontwikkeld.

Zo kon binnenin waardevolle bergplaats in de vorm van laden of ladekasten worden geïntegreerd. De Inside-wastafelmeubelen combineren een unieke esthetiek met functionele opbergruimte.

Alape Inside

De nieuwe lijn omvat geometrisch vormgegeven wastafelmeubelen, die overtuigen door hun functionaliteit en hun helder design. Inside.S brengt staande varianten, die afhankelijk van het model zijn voorzien van een zijdelingse ladekast of een open schap.

Inside.F daarentegen bestaat uit hangende wastafelmeubelen, die uitpakken met twee laden aan de voorkant. Maar niet alleen de geïntegreerde opbergruimte benadrukt de functionaliteit van deze producten.

Alle modellen beschikken aan de zijkant over een handdoekhouder waarmee de handdoek altijd binnen handbereik is.

Alape Inside

Zijdelingse opbergruimte voor de badkamer en de wc
Het nieuwe Inside.S-wastafelmeubel voor de badkamer is een staand model met wandbevestiging. Afhankelijk van de ruimte kan de zijdelingse ladekast met push-to-openfunctie aan de linker- of de rechterkant worden geplaatst.

Aan de tegenoverliggende kant bevindt zich de handdoekhouder. Als waskom koos Alape voor de nieuwe, rechthoekige X.plicit, die met het meubel tot een eenheid versmelt.

De afmetingen van Inside.S voor de badkamer bedragen 704 x 900 x 464 mm (b x h x d).

Alape Inside

In de staande, aan de wand bevestigde Inside.S-uitvoering voor de wc is een open schap voor badkamerbenodigdheden geïntegreerd. De handdoekhouder bevindt zich aan de zijkant.

Ook hier werd een rechthoekige waskom gebruikt, een model uit de lijn Xplore.S, dat speciaal voor kleine ruimten werd ontwikkeld. De afmetingen van het complete wastafelmeubel Inside.S voor de wc zijn 600 x 900 x 268 mm (b x h x d).

Alape Inside

Formele eenheid met functionele uitbreiding
Het hangende wastafelmeubel Inside.F voor de badkamer vormt met zijn vierkante waskom en zijn royale wastafelblad een formele eenheid. Pas bij nader toezien merkt men de twee laden aan de voorkant op.

Ook Inside.F biedt dus maximale functionaliteit in helder, geometrisch design. Inside.F is 1.200 mm breed, 509 mm diep en 217 mm hoog. Zoals bij alle Inside-producten is de handdoek, dankzij de houder aan de zijkant, altijd binnen handbereik.

Bron: Alape


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags