Alape Crystalline

Alape Crystalline


In de natuur zijn kristallen het toonbeeld van symmetrie, duidelijkheid en regelmaat.

“De rustgevende lijnen van zandduinen waren de inspiratie voor een geometrische vorm die het begrip minimalisme overstijgt.

Los van complexe behoeften zoekt en vindt de natuur de best mogelijke manier om vormen en gedaanten te manifesteren”, zo verwoordt designpartner Yorgo Lykouria zijn ideeën over Crystalline.

Met de inbouwwaskommen, opzetwaskommen en wastafels van deze nieuwe Alape-lijn kan de oorspronkelijkheid en natuurlijkheid dagelijks in de badkamer worden beleefd.

Alape Crystalline

Crystalline van Alape neemt de kristalcontouren zoals die in de natuur in een bijzonder lang en gestaag groeiproces ontstaan, en introduceert ze in de wereld van de badkamer.

Met de nieuwe producten kunnen niet alleen reinigingsrituelen worden uitgevoerd.

De waskommen van geglazuurd staal vertonen een vertrouwde en tegelijk ongewoon verfijnde geometrie, die resulteert in een homogeen totaalbeeld en een weerspiegeling van absolute zuiverheid.

Alape Crystalline

De gedaante van de Crystalline-waskom wisselt volgens het gebruiksdoel, waarbij de vlak gehouden rand van de piramidevormige inbouwwaskom in hoogte varieert.

De waskommen zijn verkrijgbaar met een breedte van 400 mm of 800 mm en voor een combinatie met een wastafelkraan of een wandkraan.

Bij de opzetwaskommen komt de piramidevorm nog duidelijker tot uiting. Zij hebben een basismaat van 457 mm of 857 mm.

Samen met de wastafelbladen, laden en spiegels van het componentensysteem kunnen voor de inbouw- en opzetkommen unieke ontwerpen worden gecreëerd op maat van verschillende ruimtelijke indelingen.

Alape Crystalline

De Crystalline-wastafels voor de badkamer en wc vertonen een nagenoeg rechthoekige afkanting. De binnenvorm van de waskom neemt de vormentaal van kristallen over.

De wastafels zijn verkrijgbaar met een breedte van 400 mm en 800 mm en in versies voor wand- en wastafelkranen.

De afgebeelde kranen zijn van Dornbracht.

Bron: Alape


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags