Adatto Casa introduceert meubellijn Plaza

Het Italiaanse Adatto Casa introduceert haar eerste meubel-lijn op de Nederlandse badkamermarkt.

De meubel-lijn genaamd Plaza die over een zeer compleet programma modules beschikt wordt gekenmerkt door de witte, strakke wastafelbladen, de vier kleuren waarin de modules leverbaar zijn en de talloze combinatie mogelijkheden.

Maatvoering
De hagelwitte wastafelbladen zijn leverbaar in de maten 60cm, 90cm, 120cm en 140cm. De 120cm variant is zowel met een enkele wasbak als met een dubbele wasbak leverbaar.

Daarnaast heeft u ook nog eens de mogelijkheid te kiezen uit 8 verschillende opzetkommen.

Kasten, kasten en kasten
Deze wastafels zijn allemaal te combineren met bijpassende onderkasten. Voor elke maat wastafel zijn drie types onderkasten leverbaar en voor het blad van 60cm zelfs vier onderkasten.

Naast de mogelijkheid tot het combineren met een wastafel is het ook mogelijk om de onderkast af te werken met een topblad in dezelfde kleur als de onderkast.

Om het programma compleet te maken kunt er nog voor kiezen om uit te breiden met een hoge kast.

Spiegel of spiegelkast
Mocht u aan al die kastruimte nog niet voldoende hebben of u wilt uw make-up gescheiden houden van uw badtextiel dan kunt u kiezen voor een zeer ruime spiegelkast.

Heeft u deze extra ruimte niet nodig dan volstaat een spiegel op paneel.

De spiegel is zowel verticaal als horizontaal te plaatsen. Beide zijn leverbaar met LED- of halogeenverlichting.

Accesoires
De glazen planchetten en het badkamerkrukje maken de badkamer af. Het krukje leverbaar in de keuren wit of wengé kan u op diverse manieren goed van pas komen.

Kleuren
De Plaza kasten en topbladen zijn leverbaar in vier verschillende kleuren, natural white, wengé, oak oxy en Larice velvet alle kleuren hebben een houtstructuur.

Bron: Adatto Casa


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags