ABK InnoVent rvs sanitair

ABK InnoVent sanitair

De nieuwste ontwikkelingen van ABK InnoVent, bekend van de RVS concepten uit de keukenbranche, liggen op sanitairgebied.

Het introductie programma omvat losse onderbouw en vlak inbouw spoelbakken, modellen BARONGA en BINGARA. Daarnaast zijn deze modellen ook verkrijgbaar als wastafels, in diverse maatvoeringen. De RVS blokvormen zijn uitstekend toe te passen als solo element of op een wandmeubel.

De high-end totaalconcepten omvatten naast de fontein en wastafels uit 4mm massief RVS, spiegels met RVS lijsten en LED spots / lichtstrips.

Het minimalistische uiterlijk kent een aantal subtiele details als anti-spatroosters, een geïntegreerd uit het zicht geplaatst sifon met een diepte van slechts 8cm en schakelaars en stopcontacten welke uit het zicht geplaatst zijn in de spiegelmodule. Natuurlijk zijn er veel maatwerkmogelijkheden binnen deze concepten.

ABK InnoVent sanitair

4mm RVS wastafelconcept met dubbele wasbak, handdoekenrek, opbergvak en planchet. De geïntegreerde spiegel en lichtlijst met LED spots maken het geheel af. [afm. 200x50x130cm]

ABK InnoVent sanitair

Minimalistisch wastafelconcept met dubbele wasbak, spiegelmodule en lichtschappen. Aan de zijkant van de spiegel zijn de lichtschakelaars en stopcontacten geplaatst. In de slechts 2cm slanke schappen, zijn LED strip en LED spots aangebracht.

De anti-spatroosters en het slechts 10cm diepe waterslot maken dat het geheel uiterst slank blijft en er geen zichtbaar sifon onderuit komt. [afm. 160x45x130cm]

ABK InnoVent sanitair

De vrijstaande waszuilen zijn door hun strakke vormgeving en uitvoering in RVS zeer geschikt voor toepassing in minimalistische interieurs. De zuilen hebben een afmeting van 44x44x100cm. Ze zijn voorzien van een toegangsklep voor montage aan de achterzijde.

Maatwerk met betrekking tot andere afmetingen en uitvoeringen is mogelijk. Naast de vrijstaande variant zijn er wandvarianten en opbouw¬wasbakken.

Bron: ABK.


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags