Aantrekkelijk design met ergonomische hendel: HANSATWIST

Nieuw design: HANSATWIST

Uiterst comfortabele mengkraan verjongt het HOME-segment van de producent uit Stuttgart – watervoerende onderdelen zonder nikkellaag. Hij is de nieuwste creatie van HANSA  en verjongt het HOME-segment van de producent: het redesign van de HANSATWIST mengkraan speelt met de beugelhendel en gesloten hendelvariant in op de grote vraag naar comfortabele en toch elegante bedieningselementen, naar praktische, klassieke en toch uiterst moderne oplossingen. Bovendien is de mengkraan voorzien van watervoerende onderdelen zonder nikkellaag: een echte noviteit.

Liever een ergonomische beugelhendel of een moderne gesloten hendel?
De nieuwe HANSATWIST biedt de klant volop ruimte om zijn eigen ideeën en wensen bij het inrichten van de badkamer in te brengen. De beugeloplossing heeft een verfijnde uitstraling en is in het dagelijks gebruik voor alle leeftijdsgroepen zeer comfortabel te bedienen. De gesloten hendel als designvariant is met zijn duidelijke belijning een echte eyecatcher. De dynamisch naar voren hellende hoek van de verchroomde mengkraan uit de corrosiebestendige en ontzinkingsarme messinglegering MS 63 schept ruimte aan de wastafel, terwijl de duidelijk op basisvormen gebaseerde vormgeving rust en eenvoud uitstraalt. De markante, brede uitloop zorgt voor een hoogwaardige uitstraling.

Nieuw design: HANSATWIST

Green Responsibility
De productontwikkelaars van HANSA zijn ook innovatief op het gebied van duurzaamheid en milieu. Een speciale perlator brengt bij de nieuwe wastafelmengkraan de doorstroomhoeveelheid terug van 12 tot 6 liter per minuut. De mengkraan bespaart dus kostbaar drinkwater. Ondanks de halvering van de waterhoeveelheid geeft de kraan toch de indruk van een volle straal. Ook bij een lage waterdruk staat de maximale waterhoeveelheid dankzij de drukonafhankelijke beperking van de waterhoeveelheid toch snel ter beschikking. De eveneens geïntegreerde temperatuurbeveiliging beschermt niet alleen tegen verbranden, maar helpt ook nog eens energie te besparen. De nieuwe HANSATWIST vervult hiermee de eisen die worden gesteld aan de hoogste 4-sterrenclassificatie van het begeerde WELL-label. Dit keurmerk onderscheidt bijzonder zuinige mengkranen, vergelijkbaar met het energielabel bij elektrische apparaten. Naast talrijke andere mengkranen van HANSA is ook de HANSATWIST aangemeld voor een certificering.

Watervoerende onderdelen zonder nikkellaag
Geheel nieuw: HANSATWIST is daarnaast voorzien van watervoerende onderdelen zonder nikkellaag. Dat is naast de eveneens geïntegreerde WATER SAFE Hitec­functiekern een verdere innovatie, waardoor men onbezorgd kan genieten van veilig drinkwater.

Assortiment voor grote ontwerpvrijheid
Het assortiment van HANSATWIST omvat naast mengkraanmodellen voor de wastafel tevens een bidetmengkraan alsmede op- en inbouwmengkranen voor douche en bad. De combinatiemogelijkheden met uiteenlopende inbouwsystemen van HANSA ronden de serie af en zorgen voor een grote mate aan ontwerpvrijheid voor de moderne badkamer.

Een overzicht van de HANSATWIST wastafelmengkraan

  • Redesign van de mengkranenserie binnen het universele HANSA|HOME-segment
  • Varianten: comfortabele, ergonomische beugel of moderne gesloten hendel
  • Duurzaam merkproduct met hoog bedieningscomfort en lange levensduur
  • Zeer laag waterverbruik dankzij perlator (6 l/min.)
  • Temperatuurbeveiliging voorkomt verbranden
  • Hoogwaardige materialen en watervoerende onderdelen zonder nikkel staan borg voor onbezorgd genieten van drinkwater
  • Geluidsklasse 1
  • Combinatiemogelijkheden met meerdere inbouwsystemen van HANSA

Geef een reactie


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags