Uw badkamer anno 2013

Volg uw gevoel, laat u inspireren, maar kies wat u zelf wil.

Maar uiteraard gaan we u meer trends laten zien.

 

douchecabineDouchen

Douchen blijft een praktische bezigheid, maar de keuze voor meer comfort wordt steeds vaker gemaakt. Douchen in douchecabines is weer helemaal van nu. Douchecabines hebben hiervoor de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Van een oubollig karakter zijn functionele kwalitatieve eyecathers voor de badkamer. Met name merken als Saniclass, Haceka en Saniscape zorgen er ook nog eens voor dat deze douchecabines voor ieder budget beschikbaar zijn.

InloopdoucheInloopdouches blijven ongekend populair. Het grote voordeel van deze mogelijk tot douchen is dat het eigen karakter dat u er aan geeft oneindig is. Uiteraard kiest u zelf de tegels, het soort douchegoot en of u al dan niet een glazen wand plaatst en met welke afwerking. Onlangs is het assortiment van Sanitairwinkel drastich uitgewerkt met een royale collectie inloopdouches van Saniclass. Series als Toulouse, Lyon en Sydney zijn in januari aan het assortiment toegevoegd De verwachting luidt dat deze collectie medio 2013 helemaal compleet beschikbaar is.

 

Badderen

saniclass whirpool ligbadOp het gebied van het bad in de badkamer zijn twee bewegingen zichtbaar. De trend van luxe en comfort van de laatste jaren zet zich door. De mogelijkheden om bij een nieuw bad ook een whirlpoolsysteem te kiezen zijn bijna eindeloos. In 2013 wordt het assortiment van onder andere Riho en Haceka aanzienlijk uitgebreid. Daarnaast biedt ook Saniclass een ruime keuze met opties. Om u een idee te geven van de prijs: De Saniclass Plane (180×80) inclusief whirlpoolsysteem is al verkrijgbaar voor €650,-.

Naast deze trend is ook een tegengestelde beweging zichtbaar. Men kiest voor simpel minimalistisch design. Een bepaalde eenvoud met een hoog praktisch gehalte. Hiervoor zijn de ‘standaard’ baden uitermate geschikt.

Brocante badkameraccessoires

Verlengstuk van identiteit

De badkamer wordt steeds vaker gezien als soort visitekaartje. Dit geldt voor de mate waarin uw badkamer schoon is, maar ook voor de uitstraling ervan. Een eigen identiteit is soms door toepassing van enkele accessoires eenvoudig te bereiken. Ook bestaat de mogelijkheid om uw badkamer een eigen tint te geven door toepassing van bijvoorbeeld vreemde tegels als accent, zeer design gevoelige waskommen, klassieke baden of brocante badkameraccessoires.

 

Ecosmart van HansgroheMilieubewuster

In een van onze voorgaande blogs is al eens uitgelegd in welke mate douchen van invloed is op uw water- en gasrekening. Met de huidige ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid wordt het voor steeds meer sanitairmerken een ‘must’ om een duurzaam, milieubewust alternatief te bieden. Denk hierbij aan waterbesparende handdouches, badkamerlichting op basis van LED, maar ook energiezuinige whirlpools en verbeterde isolatie van uw badkamer.

 

 

 

 

Meer inspiratie nodig?

Het hele jaar door zijn er diverse evenementen en beurzen waar u als consument inspiratie kan op doen over uw interieur, maar ook uw badkamer`. Hieronder hebben we er een aantal voor u geselecteerd.

Huis & Tuin

Huis & Tuin 28 februari – 3 maart
Het WTC Expo te Leeuwarden is een waar wonen & tuin paradijs, Huis & Tuin 2013! Nieuwe woning, tuin aanleggen, hypotheek afsluiten of oriënteren op de woning en huizenmarkt. Veel doe-het-zelf, sanitair, keukens, inrichting, decoratie en styling (adviezen). Verf, stoffering en trendy woninginrichting.

 

 

 

BatibouwBatibouw 21 febr – 3 maart 2013
Batibouw is de grootste bouw & verbouwbeurs van Belgie met zo’n 310.000 bezoekers! De 54ste editie van Belgisch grootste bouw- en verbouwbeurs Batibouw presenteert de nieuwste trends op bouwgebied in Brussels Expo. De 3 thema’s Groener Werken, de Keuken en Back to Basics.

 

 

 

Kavels Droomhuizen & Lifestyle 2013Kavels Droomhuizen Lifestyle – 3 maart 2013
In Van Nelle Ontwerpfabriek Rotterdam heeft Kavels, Droomhuizen & Lifestyle 2013, 1 – 3 maart 2013 een uniek huis concept. Deze beurs sluit aan op de ontwikkelingen en trends van de huidige huizenmarkt en perfect aansluit op de behoeftes van huizenkopers, kavels en zelfbouwers.

 

 

 

Wonen & CoWonen&Co 14 – 17 maart 2013
In de Martiniplaza te Groningen vindt deze succesvolle beurs Wonen&Co voor 4 dagen van wooninspiratie plaats: 14 – 17 maart 2013! Het centrale thema op deze woonbeurs is ‘Home Sweet Home’. Bezoekers worden op deze heerlijke beurs verleid met noviteiten op het gebied van interieur, onroerend goed, bouwen, klussen. Nieuw duurzaamheid & culinair.

 

 

 

eigEigen Huis (Ver)Bouwen & InrichtenEigen Huis (Ver)Bouwen & Inrichten 15- 17 maart 2013
Op Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten in de Jaarbeurs, Utrecht, 15 – 17 maart 2013 zijn topbedrijven vertegenwoordigd op het gebied van bouwen, verbouwen en inrichten. Van de financiering van (ver)bouw, architect en aannemer informatie , tot adviezen over daken, vloeren en plafonds, trappen, ramen en deuren, badkamers, keukens, en tuinen. Naast interieur advies en architectuur, nieuw: Tuinpaviljoen

Geef een reactie


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags