100% Design wordt Design District!

100% Design, bekend als het vakevenement voor interieurdesign, gaat verder als Design District.

Na 10 jaar heeft organisator Puur Design Producties in goed overleg met Reed UK (eigenaar van de naam 100% Design) besloten een andere naam aan het Nederlandse evenement te geven. De organisatie ziet het als een fris en nieuw begin!

Bij dit nieuwe begin hoort een nieuwe locatie! Het evenement gaat plaatsvinden in Taets, een oude munitiefabriek net onder de rook van Amsterdam. Een aantal mooie (herontwikkelde) monumentale gebouwen vormen het decor voor Design District op 7 – 8 – 9 juni 2012. De wens van de organisatie om het evenement een nieuwe impuls te geven in een originele en spannende locatie in de regio Amsterdam wordt hiermee vervuld.

Nieuwe locatie, fijne, aangename en inspirerende sfeer
In deze nieuwe locatie volgt de organisatie de weg die zij vorig jaar ingeslagen is. Het concept van het evenement is goed. Een gezonde combinatie in het aanbod van kwalitatieve fabrikanten en ontwerpers van interieurdesign zorgt al jaren voor een fijne, aangename en vooral inspirerende sfeer voor de bezoekende (interieur)architecten, ontwerpers en andere (vakmatig) geïnteresseerden.

De standafmetingen blijven net als afgelopen editie bescheiden, maximaal 25m², waardoor alleen het allernieuwste en beste wordt getoond en er veel partijen de mogelijkheid krijgen een plek op Design District te bemachtigen.

Vanaf begin november is er veel meer informatie op de gloednieuwe website www.designdistrict.nl te vinden en gaat de verkoop van standruimtes van start!

Bron: 100% Design Design District


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags