‘You make I create’ wint tweede editie Design Weeks

Met een inzending onder de veelzeggende titel ‘You make I create’ is Jantschik Installaties uit Pijnacker de winnaar geworden van de Jaga Design Weeks 2011.

Een groot compliment voor Jaga en het bewijs dat een effectieve toepassing van designradiatoren méér is dan ‘gewoon ophangen’.

Jantschik Installaties toont in zijn showroom dat achter de designradiator van Jaga een wereld schuilgaat die alles te maken heeft creativiteit, emoties en het verbinden van mensen – precies de gedachte waarmee Jaga al vele jaren succesvol aan de weg timmert.

Ook vorig jaar won Jantschik Installaties met ‘Jaga, voor morgen’ de Design Weeks. ‘Het was dit jaar moeilijk een keuze te maken’, legt Dianne Knoren, productspecialist Eyecatchers, uit. ‘En daarom hebben we alle 31 medewerkers van Jaga Konvektco hun stem laten uitbrengen en er is unaniem voor het project van Jantschik gekozen.’

In de projecten die voor de Jaga Design Weeks zijn ingezonden, komt de opvallende rol van de designradiatoren goed tot zijn recht. Het bijzondere van de showroom van Jantschik Installaties is niet de plaatsing van de Play radiator in een interieur, maar de gedachte hierachter. Zij hebben een mooie showroom en dragen de Jaga filosofie heel duidelijk uit. Een terecht gekozen winnaar.

Jantschik Installaties krijgt als winnaar van de Jaga Design Weeks 2011 een volledig verzorgd weekend in de modestad Milaan. Volgend jaar komen de Jaga Design Weeks weer terug en gaan we weer op zoek naar nieuwe bijzondere projecten en showrooms.

Bron: Jaga


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags