‘Standaard’ kwaliteit van Pelipal

Pelipal verhoogt met twee noviteiten haar standaardkwaliteit.

‘Standaard’ voorzag Pelipal haar meubelen al met blinde ophanging, soft-motion deurslagdemping en metalen laden. Pelipal presenteert nu met trots twee interessante noviteiten: ‘ Standaard’ kwaliteit van Pelipal

Badmeubelen krijgt noviteiten injectie!

Clip top Blumotion-scharnieren
Blum heeft in de kleinst denkbare ruimte van de scharnier een ware noviteit gelanceerd. Direct in de scharnierkop bevindt zich een clip die zorgt voor een ideale en effectieve demping van het front.

Dit product won de Product Design Award en is tevens genomineerd voor andere grote awards.

Homag LaserTec (kant)techniek
De lasertechniek kantafwerking van Homag is zeer innovatief te noemen en kwalitatief nog nooit vertoond. Homag is de nummer 1 ter wereld en marktleider in de ontwikkeling en verkoop van meubelmachines en fabrieksinstallaties.

Met haar toekomst georiënteerde technologie heeft Homag een machine gecreëerd die Pelipal door aanschaf de mogelijkheid heeft geboden haar klant ‘standaard’ een droomkwaliteit te garanderen.

Nog niet overtuigd?
Pelipal Badmeubelen heeft het belangrijke Keurmerk ‘Golden M’ ontvangen.

De kwaliteitscommissie van de Deutsche Gütegemeinschaft Möbel (Duits instituut voor kwaliteitsbewaking en kenmerking) heeft de firma Pelipal het bij het Duitse patentbureau wettelijk beschermde en erkende Keurmerk Meubelen verleend.

Bij dit keurmerk behoort de officiële Merktekenafbeelding van de Golden M. Het RAL-keurmerk (’Gouden M’) is de enige Toekennings Oorkonde voor de meubelbranche
en staat voor:

• Eisen ter bescherming van het milieu en de gezondheid (gezond wonen)

• Materiaalselectie/oppervlakten/statische- en dynamische belasting/duurzaamheid/afwerking

• Wettelijke voorschriften (bijvoorbeeld Verordening gevaarlijke stoffen, Verordening verbod van chemische producten.

De Golden M werd onder andere ook al toegekend aan Burgkama, Hülsta, SieMatic, Rolf Benz, Nobilia, Machalke en Poggenpohl. Deze ‘Gold Medal’ voor meubels ontving Pelipal na een strenge certificatieprocedure en een serie van testen.

De voortdurende controles en de naleving op de kwaliteit door het meubelbedrijf Pelipal waren van doorslaggevende betekenis.

Bron: Pelipal


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags