‘Jaga, voor morgen’ wint wedstrijd Design Weeks

Met een inzending onder de veelzeggende titel ‘Jaga, voor morgen’ is Jantschik Installaties uit Pijnacker de winnaar geworden van de Jaga Design Weeks.

Geheel in de geest van de visie van Jaga liet het bedrijf zien dat een effectieve toepassing van designradiatoren méér is dan ‘gewoon ophangen’.

Jantschik Installaties toont in zijn showroom dat achter de designradiator van Jaga een wereld schuilgaat die alles te maken heeft natuur, duurzaamheid, creativiteit, emoties en het verbinden van mensen – precies de gedachte waarmee Jaga al vele jaren succesvol aan de weg timmert.

De afgelopen drie maanden zocht Jaga in het kader van de Design Weeks naar showroomhouders die originele toepassingen hebben bedacht om de designradiatoren van Jaga te presenteren.

Dit zijn immers echte ‘eyecatchers’ die opvallende aandacht in de showroom verdienen. Op de website www.jagadesignweeks.nl zijn de winnaar en de elf andere genomineerde projecten te bekijken.

Op de vele foto’s is goed te zien dat deze radiatoren in een creatieve opstelling aan waarde winnen.

Méér dan een verwarmingselement
Jaga, specialist in klimaatbeheersingsoplossingen, heeft in haar assortiment onder de naam Eyecatchers inmiddels vele opvallende designradiatoren. Deze radiatoren zijn méér dan een nuttig verwarmingselement, omdat ze vaak een opvallende rol in het interieur vervullen.

Daarbij is bijvoorbeeld een bijzondere kleur gekozen, waardoor ze deel lijken uit te maken van het interieur, of ogen ze als een kunstwerk in plaats van een radiator.

In de projecten die voor de Jaga Design Weeks zijn ingezonden, komt de opvallende rol van de designradiatoren goed tot zijn recht.

Het bijzondere van de showroom van Jantschik Installaties is niet de plaatsing van enkele eyecatchers in een interieur, maar de groepering van vele modellen rond een levensgrote natuurfoto, die vanwege zijn lenteachtige frisheid en goed zichtbare details direct de aandacht trekt.

Het bedrijf voegde daaraan toe: ‘Met Jaga in een groene gedachte over wat ons het meest dierbaar is.’

Jantschik Installaties krijgt als winnaar van de Jaga Design Weeks een volledig verzorgd weekend in de bruisende Belgische stad Hasselt, inclusief een bezoek aan de Jaga-fabrieken.

Bron: Jaga


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags