‘De beste fitter van Nederland’ 2011 van start!

Initiatiefnemer Geberit en partners Grundfos, Vaillant, Honeywell en DEWALT zijn het eens: ‘De beste fitter van Nederland’ 2010 was een succes en moet een vervolg krijgen.

‘De beste fitter van Nederland’ 2011 is daarmee officieel een feit. Met een vernieuwde website, een 2-tal nieuwe, enthousiaste partners – Vaillant en Honeywell – en een ervaren organisatieteam is iedereen er zeker van dat ‘De beste fitter van Nederland’ 2011 nog grootser gaat worden. En de inschrijving is nu geopend!

5 voorrondes, 1 finale én de super hoofdprijs: reis naar Dubai
Alle erkende monteurs op het gebied van verwarming, sanitair en drinkwater kunnen deelnemen. De wedstrijd omvat vijf regionale voorrondes, die worden gehouden op verschillende locaties in Nederland:

05 april / Rotterdam: Maassilo
07 april / Teuge (nabij Deventer): vliegveld Teuge
12 april / Eindhoven: Evoluon
14 april / Heerenveen: Thialf stadion (voorhal)
19 april / Aalsmeer: Studio’s Aalsmeer

De wedstrijd heeft tot doel het installatievak in het zonnetje te zetten. Naast de prestigieuze titel krijgt de winnaar ook een prachtige reis naar Dubai. Verder krijgt de winnaar alle schijnwerpers op zich gericht en hij of zij is een perfect uithangbord voor zijn werkgever, die de beste fitter in zijn bedrijf heeft!

Elke voorronde bevat een praktijk- en theoriedeel die door een professionele jury – wederom onder leiding van Henny Hoppenbrouwers – wordt beoordeeld op kwaliteit en snelheid. De beste 3 per voorronde gaan door naar de finale.

Vernieuwde website
De wedstrijd ‘De beste fitter van Nederland’ is een initiatief Geberit met partners Grundfos, Vaillant, Honeywell en DEWALT, samen met de organisatie van de Skills Masters installatiewedstrijden. De eerste editie is vorig jaar met groot enthousiasme ontvangen in de installatiebranche.

Op de volledig vernieuwde website www.debestefittervannederland.nl vertellen een aantal oud-deelnemers in een filmpje hoe ze hun deelname in 2010 ervaren hebben, waaronder ook de winnaar: Stenly de Rooij van Gebr. De Rooij Bouw-en installatiebedrijf uit Eemnes. Hij zal zijn titel dit jaar verdedigen en daagt iedereen uit zich nu in te schrijven via de website.

Bron: De beste fitter van Nederland


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags